Meillä on ilo toivottaa Tommi Lydman osaksi Agile Workin vahvaa tiimiä! Tommilla on yli 25 vuoden kokemus terveysalan teollisuuden johtotehtävistä aina tuotannosta after sales -palveluihin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Projektinsa hän saattaa loppuun kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Vuoteen 2016 asti Tommi oli mukana kehittämässä Suomen GE Healthcare Real Estaten toimintaa tehostamalla kiinteistönhoitopalveluita ja neuvottelemalla yli 10 vuokrasopimusta. Vuonna 2014 pääsimme todistamaan Tommin vankkaa kokemusta ja syvää tuntemusta erilaisista sopimusneuvotteluista, kun Health Innovation Village -konsepti kehitettiin ja sopimukset solmittiin useamman tuote- ja palvelutoimittajan kanssa.

Tällä hetkellä Tommi työskentelee tiiviisti useamman startup-yrityksen kanssa ja on mukana kehittämässä uusia prosesseja ja työskentelytapoja kompleksisissa ja pitkälle säännellyissä liiketoimintaympäristöissä. Agile Work on ylpeä saadessaan työskennellä Tommin kaltaisen ammattilaisen kanssa! Hän vahvistaa osaamistamme ja kapasiteettiamme erityisesti projektinjohdon ja muutosjohtamisen saralla.

Yksi Tommin menestystekijöistä on löytää asiakkaiden todelliset tarpeet ja määritellä nämä eteenpäin tuote- ja palvelutoimittajille. Tommi on myös todellinen insinööri. Kysy Tommilta mitä vain, hänellä on siihen todennäköisesti vastaus!

Tommin motto: “Aika, kustannukset, laatu – ei yllätyksiä”