Olen tuorein vahvistus Agile Workissa, aloitin tammikuussa yrityksen kehitysjohtajana. Tehtäviäni ovat mm. partneriverkostomme ja yhteistyöalustan kehittäminen, viestintä ja markkinointi. Mikä parasta, pienessä yrityksessä pääsen tekemään monia muitakin jännittäviä asioita. Olen myös paikan kiintiönainen.

Minulla on kahdentoista vuoden kokemus muotoilualalta, muotoilun PR-toiminnasta, erilaisten kansainvälisten projektien vetämisestä ja yhteistyöhankkeiden koordinoimisesta. Olen ollut erittäin onnekas saadessani vuosien varrella työskennellä niin monen luovan ihmisen kanssa ja puhua suomalaisen muotoiluosaamisen puolesta. Urani tähänastisiin kohokohtiin kuuluu muotinäytöksen järjestäminen Pariisissa, mikä oli ihan hullua ja designinstallaatioiden vieminen Frankfurtin kirjamessuille, jossa Kustaa Saksin Muna-teos oli ehdoton suosikkini ja myös parhaiden vitsien aihe.

Olen aikoinani opiskellut kansainvälistä liiketoimintaa ja muotoilujohtamista ja tutkinut tarinankerrontaa kansainvälisessä markkinoinnissa. Tällä hetkellä opiskelen töiden ohessa palvelumuotoilua, jota pääsen mahtavasti toteuttamaan työssäni. Myönnän, että minuun on purrut pieni service design -kärpänen. Uskon, että design thinkingin ja muotoilumenetelmien avulla luodaan parempia työpaikkoja, parempia palveluita ja parempaa liiketoiminta.

Olen innoissani, että saan olla mukana kehittämässä ihmisten työympäristöjä, työviihtyvyyttä ja toimivaa yhteistyöverkostoa mielettömän porukkamme kanssa. Agile Workissa on aito tekemisen meininki. Esmissä ja Antissa yhdistyy huikea osaaminen, he ovat todellisia ammattilaisia alallaan ja he toteuttavat itse sitä, minkä puolesta puhuvat: luottamuksen, luovuuden, ketteryyden ja pienen hulluuden.

Inspiraatiota saan ihanista ihmisistä, kulttuurielämyksistä, hyvästä ruuasta ja viinistä. Saksalaisen isoisäni sanoin “Das Leben ist zu kurz um schlechten Wein zu trinken” eli vapaasti käännettynä “älä hassaa elämää juomalla huonoa viiniä”. Toivon jossain vaiheessa aloittavani jälleen rakkaan tanssiharrastukseni, vaikkei jalka enää niin koreasti nousekaan. Perheeni, erityisesti kaksi suloista tytärtäni, on elämäni valo. Heidän kanssaan vietän mieluiten vapaa-aikani – yhdessä touhuten ja reissaten sekä elämästä nauttien!