Hyvä Agile Work:n yhteistyökumppani, asiakas ja ystävä! 

Syksy on lähtenyt vahdilla käyntiin! Syyskuussa vierailimme Helsinki Design Week:in aikana mm. Habitare:ssa, Muotoilumakasiini ja ID Helsinki 15 tapahtumissa. HDW on laajentunut koko kaupunginkattavaksi kokonaisuudeksi, josta löytyy sisältöä niin muotoilun ja projektisisustamisen ammattilaisille kuin innostuneille kotisisustajallekin. Tämän lisäksi olemme olleet mm. tuottamassa pitkä-aikaisen asiakkaamme yritysvideoita sekä suunnittelemassa asiakkaidemme uusia tiloja Tampereella sekä suunnitelleet tulevaa syksyä. Luvassa paljon mielenkiintoisia projekteja, tapahtumia sekä tapaamisia!

 

Rework tapahtuma 13.-14.10.2015 Pasilassa

Agile Work on mukana järjestämässä Hub13:n kanssa Rework -tapahtumaa. Kaksipäiväisessä tapahtumassa käsitellään mobiilia työtä ja uusien teknologioiden tuomia mahdollisuuksia usean asiantuntijan sekä yritysesimerkkien kautta.

Tapahtuma järjestetään Ylen tiloissa Pasilassa (Osoite) Iso Paja, Radiokatu 5, Helsinki. Tapahtuman ensimmäisenä päivä on luentopainotteinen ja toisena päivänä järjestämme Muutoksen Ulottuvuudet -työpajan jossa tutustutaan työympäristömuutoksen kannalta tärkeimpiin osa-alueisiin sekä kehittämäämme osallistaviin menetelmiin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa: http://www.hub13.fi/project/rework/

 

Osallistamalla Osalliseksi – Vieraskynäkirjoitus 

Käy lukemassa myös Antti Pitkäsen, Agile Workin tutkimus ja strategia vastaavan vieraskynäkirjoituksen Rework -tapahtuman sivuilla. Kirjoitus käsittelee miten ja miksi osallistaa yrityksesi henkilöstöä työympäristömuutokseen. Lue täältä lisää:

http://www.hub13.fi/osallistamalla-osalliseksi-miten-osallistaa-yrityksesi-henkilosto-muutokseen/

 

Uudet tilat Partner Plaza @ ADF

Vähitellen myös uudet omat tilamme Aalto Design Factoryllä rupeavat valmistumaan. Samalala tiloihin on muuttanut uusia yrityksiä mm. Consair, Verkkolakimies, Leeluu ja tokin ADF:n pitkäaikaisempia yhteistyökumppaneita kuten Seos Design. Partner Plazan tilat toimivat Cowork- tai yhteiskäyttötiloina, törmäyttäen laajasti erialojen yrityksiä, yrittäjiä sekä asiantuntijoita.

 

Partner Plaza Launch Party 29.10

Tule kuulemaan Partner Plaza:sta ja siellä toimivista yrityksistä sekä juhlistamaan uusien tilojemme valmistumista. Tilaisuus ja sen aikataulu on vielä avoin mutta luvassa mielenkiintoista ohjelmaa, puheenvuoroja, keskusteluja sekä luonnollisesti juotavaa sekä syötävää. Tervetuloa! Ilmoittauduthan tapahtumaan Facebook sivun kautta. RSVP 22.10 mennessä.

 

Lyhyesti meistä:

Agile Work Oy – Kumppani työympäristömuutoksen jokaiseen vaiheeseen.

Agile Work Oy on työympäristömuutokseen erikoistunut yritys, joka työskentelee sekä yksityisten että julkisten toimijoiden kanssa pyrkien tukemaan heitä työympäristömuutosprojektin jokaisessa vaiheessa. Agile Work tarjoaa työympäristömuutoksen tueksi määritys-, suunnittelu- sekä toteutuspalveluita suoraan sekä laajan yhteistyöverkoston kautta.

 

Liity postituslistalle tai seuraa meitä Facebook:ssa, Twitter:ssä, Slideshare tai olemalla suoraan meihin yhteydessä contact@agilework.fi