Hajautetun tuotekehitysyksikön toimintojen määritys &  uudisrakennus brändiuudistuksella.

Haaste

Vacon pyysi Agile Workia tuottamaan heille uudenlaisen työympäristön tukemaan hajautettua tuotekehitystä ja tiimityötä. Toimipistettä laajennetaan lisärakennuksella johon sijoitetaan lisää erikoistiloja, sekä työtiloja kasvavan henkilöstön tarpeisiin. Projektin aikana tuli myös brändiuudistus, eikä alussa asiakkaalla ollut  design guidelinea ohjaamassa suunnittelua. Haasteena oli selvittää erilaisten tilojen tarve, sijainnit, määrät ja toiminnot.

Ratkaisu

Agile Work osallisti eri yksiköt ja tiimit osallistavien työpajojen & haastattelujen avulla suunnitteluun. Tilojen toimintaa observoitiin, sekä käytöstä luotiin käyttäjäkokemuspolku. Määritysvaiheen tuloksien pohjalta luotiin tilakonsepti ja tilaohjelma. Tiloista luotiin suunnittelun tueksi 3D-kuvat, jotta tilojen ja toimintojen sijoittelusta olisi helpompi keskustella eri tiimien kesken. Agile Work tuotti sisustussuunnitelman konseptiin perustuen. Hyväksytystä suunnitelmasta tuotettiin työkuvat urakkalaskentaan, sekä projektista tehtiin budjettilaskelma kokonaistuonnaosta. Rakennustyöt laajennusosalle käynnistyy vuoden 2015 lopulla.

Faktat

Vuosi: 2015-
Koko: 50-90 henkeä
Laajuus: 2 kerrosta, 2500 m2, Labroja & toimistoja

Ravintola  Screen Shot 2015-10-06 at 22.29.53